Dag 3 i dag våknet vi opp til nok et strålende flott vær, blank stille på vannet og solen skinner.
Når kampen var tatt ned og frokosten inntatt,begynte vi dagens etappe.
Etter å ha padlet en stund så tok vi en liten pause ved Omnes, her var det godt å stekke på beina å ta en liten kaffekopp og en sjokoladebit før vi padlet videre.
Noen kilometer senere kom vi frem til første slusa, Hogga som den heter.
Her måtte vi ta opp kajakkene på land å trille dem forbi slusa, siden vi denne ikke er bemannet utenom sesongen så er dette måten å gjøre det på.
Etter å ha kommet på vannet igjen så var det noen kilometer lengre ned så kom vi til sluse nr 2, som heter Kjeldal. Her møtte vi på en sykkelist som såg vi var på tur opp av kajakkene, han kom bort til oss og kjikket på meg og spurte om jeg trengte hjelp med å komme opp. Noe han trudde ikke jeg klarte siden det var ett stykke mellom kajakken og selve brygga, men det klarer jeg jo fint for dette har vi jo trent på før vi skulle ta denne turen. Han stod å såg jeg kom meg fint opp og da gikk han stille bort til Kim å begynte å prate med han.
Her måtte vi også opp med kajakkene og gå rundt  slusa,men det gikk bare fint denne gangen også. Nå er det begynt å bli litt skumring ute men enda en god stund før det blir mørkt. Vi padler videre og snakker om vi må finne ett sted hvor vi kan sette opp camp for kvelden. Nå begynner vi å bli litt slitne etter en lang dag i stekende flott sol og litt bøksing opp og ned på vannet så vi finner ut at vi tar camp på Lunde.
Dagens etappe på 26,5 km endte opp på en fantastisk campingplass på Lunde. Her er det urtulig flott tilrettelagt for padlere. Dette er virkelig en referanse på hvordan en campingplass bør være.

Leave a Comment